Karin Gifts

0
Ai 0 produse in cosul de cumparaturi
Ai 0 produse in cosul personalizat -  Incepe acum

Beneficii Karin Gifts

Iti doresti sa cumperi un cadou de pe site-ul nostru? Oricare ar fi alegerea ta, fiecare cos vine cu beneficii variate ce il vor transforma intr-un cadou special.

Felicitari personalizate cu textul si logo-ul companiei

Pentru ca stim cat de important e sa faci fiecare destinatar sa se simta special, am decis sa venim in ajutorul clientilor nostri cu un cadou din partea noastra: felicitari personalizate cu mesaj si logo pentru fiecare cadou in parte. Mesajul felicitarilor poate sa fie acelasi, sau diferit pentru fiecare destinatar in parte, in functie de cum va doriti. Felicitarea pe care noi v-o oferim cadou este tip card, dar daca va doriti o felicitare tip carte, puteti achizitiona o felicitare din colectia noastra, iar noi v-o personalizam gratuit.

Stiti cum arata cadoul

Un lucru de care tinem cont cu totii: aspectul. In fotografii, toate cosurile sunt aranjate aproape de perfectiune. Detaliile sunt bine puse la punct, iar imaginea pare desprinsa din reviste. Va faceti griji ca atunci cand cosul este pregatit pentru expediere nu va mai fi aranjat la fel? Ca unele detalii nu se vor mai regasi, iar imaginea initiala va incepe usor, usor sa se distanteze de ceea ce v-ati imaginat si ati vazut pe site?
Puteti uita de griji. Spre deosebire de celelalte firme de pe piata, noi aranjam exact la fel cadourile atat pentru sedinta foto, cat si pentru expediere.
Ce garantie aveti? La cerere, va trimitem o poza cu cosul si veti vedea cum arata chiar inainte de a fi livrat catre destinatar.

Calitatea este foarte importanta pentru noi, asa ca selectionam doar produse de calitate si speciale. Si cum calitatea vine mereu cu un pret, am decis sa nu facem rabat de calitate pentru a oferi cadouri la preturi foarte mici. Noi suntem un boutique de cadouri personalizate si ne dorim ca destinatarii cadourilor noastre sa le aprecieze atat pentru aspect, pe care punem un accent foarte mare, cat si pentru calitatea produselor.

Pentru ca evenimentele private ne-au aratat cat de important e sa faci fiecare invitat sa se simta special, am decis sa venim in ajutorul clientilor nostri cu posibilitatea de a crea cosuri personalizate in functie de destinatar, exact cu produsele pe care le doriti si in bugetul pe care vi l-ati stabilit, impreuna cu un cadou din partea noastra: felicitari personalizate cu mesaj si logo pentru fiecare cadou in parte. Mesajul felicitarilor poate sa fie acelasi, sau diferit pentru fiecare destinatar in parte, in functie de cum va doriti.

Serviciul de cadouri personalizate a devenit, cu timpul, un succes, asa ca a fost preluat de toata piata de cosuri cadou, lucru de care suntem foarte mandri. Totusi, felicitarile pe care noi le oferim cadou, personalizate pentru fiecare destinatar in parte, au ramas un cadou pe care doar noi il putem oferi.

Un alt aspect important pentru noi este ca ne dorim ca produsele noastre sa ajunga la destinatari exact asa cum sunt prezentate in fotografii. Atunci cand noi am incercat sa cumparam cosuri cadou, am observat ca ele erau prezentate intr-un fel pe site sau in cataloage, dar erau ambalate cu totul altfel. Pentru ca nu ne-a placut acest lucru, care scadea impactul cadoului, noi am decis sa facem lucrurile altfel: impachetam cadourile cu mare atentie la detalii si ne straduim ca acestea sa arate exact ca in poza pe care o prezentam clientilor pe site. Iar daca va doriti, va putem face o poza a cadourilor inainte sa fie expediate catre destinatari, ca sa vedeti exact cum arata.

Pentru ca nevoile fiecarui client sunt foarte importante pentru noi, ne luam timp pentru crearea unei oferte personalizate pe care incercam sa o gandim astfel incat sa fie exact ceea ce va doriti. Veti putea vedea din timp cum va arata cadoul vostru si ce va contine acesta pentru a nu exista mai apoi alte surprize.

Daca va place viziunea noastra si va doriti un cadou de impact pentru partenerii sau angajatii vostri, va invitam sa analizati colectia Karin Gifts.