Karin Gifts

0
Ai 0 produse in cosul de cumparaturi
Ai 0 produse in cosul personalizat -  Incepe acum

Despre Karin Gifts

Noi suntem Karin Gifts, o echipa tanara si pasionata de tot ceea ce este frumos. In timpul anului cream invitatii si accesorii unice pentru nunti si evenimente, iar in perioada Craciunului ne concentram atentia asupra aranjamentelor speciale si delicate.

Ideea Karin Gifts a venit acum 11 ani, atunci cand ne-am dorit sa le trimitem partenerilor nostri un cadou de care sa fim siguri ca o sa se bucure si care sa fie personalizat. Ne-am dat seama rapid ca nimic din ceea ce exista pe piata nu ni se potriveste, si cum toamna este o perioada foarte libera pentru noi, ne-am gandit sa aducem frumusetea si eleganta accesoriilor pentru evenimente si in acest domeniu. Din acest motiv, ne axam foarte mult pe aspectul cadourilor si pe personalizarea lor in functie de nevoile fiecarui client.

Calitatea este foarte importanta pentru noi, asa ca selectionam doar produse de calitate si speciale. Si cum calitatea vine mereu cu un pret, am decis sa nu facem rabat de calitate pentru a oferi cadouri la preturi foarte mici. Noi suntem un boutique de cadouri personalizate si ne dorim ca destinatarii cadourilor noastre sa le aprecieze atat pentru aspect, pe care punem un accent foarte mare, cat si pentru calitatea produselor.

Pentru ca evenimentele private ne-au aratat cat de important e sa faci fiecare invitat sa se simta special, am decis sa venim in ajutorul clientilor nostri cu posibilitatea de a crea cosuri personalizate in functie de destinatar, exact cu produsele pe care le doriti si in bugetul pe care vi l-ati stabilit, impreuna cu un cadou din partea noastra: felicitari personalizate cu mesaj si logo pentru fiecare cadou in parte. Mesajul felicitarilor poate sa fie acelasi, sau diferit pentru fiecare destinatar in parte, in functie de cum va doriti.

Serviciul de cadouri personalizate a devenit, cu timpul, un succes, asa ca a fost preluat de toata piata de cosuri cadou, lucru de care suntem foarte mandri. Totusi, felicitarile pe care noi le oferim cadou, personalizate pentru fiecare destinatar in parte, au ramas un cadou pe care doar noi il putem oferi.

Un alt aspect important pentru noi este ca ne dorim ca produsele noastre sa ajunga la destinatari exact asa cum sunt prezentate in fotografii. Atunci cand noi am incercat sa cumparam cosuri cadou, am observat ca ele erau prezentate intr-un fel pe site sau in cataloage, dar erau ambalate cu totul altfel. Pentru ca nu ne-a placut acest lucru, care scadea impactul cadoului, noi am decis sa facem lucrurile altfel: impachetam cadourile cu mare atentie la detalii si ne straduim ca acestea sa arate exact ca in poza pe care o prezentam clientilor pe site. Iar daca va doriti, va putem face o poza a cadourilor inainte sa fie expediate catre destinatari, ca sa vedeti exact cum arata.

Pentru ca nevoile fiecarui client sunt foarte importante pentru noi, ne luam timp pentru crearea unei oferte personalizate pe care incercam sa o gandim astfel incat sa fie exact ceea ce va doriti. Veti putea vedea din timp cum va arata cadoul vostru si ce va contine acesta pentru a nu exista mai apoi alte surprize.

Daca va place viziunea noastra si va doriti un cadou de impact pentru partenerii sau angajatii vostri, va invitam sa analizati colectia Karin Gifts.